Opleidingen

Amphibius geeft opleidingen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersportbond (NOB), maar je kunt instromen met elk brevet, onafhankelijk van welke organisatie.

We beschikken over meer dan tien ervaren instructeurs, die bevoegd zijn om je op te leiden tot alle mogelijke brevetten en specialisaties. Ook duikers die in opleiding zijn tot instructeur kunnen bij ons terecht, we beschikken over een drietal instructeur trainers.

Wij zijn een duikvereniging voor volwassenen. Vanaf 17 jaar ben je van harte welkom om aan je duikopleiding te beginnen. Zodra je 18 bent en je theorie- en zwembadlessen hebt afgerond, kun je het buitenwater gaan verkennen.

grevelingen2In de zomerperiode, bieden we echter ook geregeld snorkel- en persluchtopleidingen aan voor jeugd vanaf 12 jaar.

Wat heb je nodig?
Om lid te kunnen worden en deel te kunnen nemen aan een opleiding, moet je zelf over een basisuitrusting (duikbril, snorkel, zwembadvinnen en loodgordel met 2-4 kilo lood) beschikken. Advies nodig? We helpen je graag!
Tijdens je opleiding tot 1* (Open Water Diver) kun je bij ons een persluchtfles, een stabilising jacket en een automatenset huren voor een klein bedrag. Dan hoef je dus niet meteen zelf te investeren en kun je eerst kijken of de duiksport wat voor jou is.

Heb je interesse of een andere vraag? Neem dan contact op.

 

Comments are closed.