Lidmaatschap

Iedereen vanaf 17 jaar is welkom om lid te worden. ok

Wat kost het?
De contributie bij Amphibius bedraagt € 15,- per maand. Daarnaast betaal je een jaarlijkse bijdrage aan de NOB (ca. € 38,-), hiervoor ontvang je o.a. 10 x per jaar het mooie blad Onderwatersport

Lesgeld, meetrainen bij conditie- of persluchttrainingen is allemaal in deze contributie opgenomen.

Zodra je een opleiding of specialisatie gaat volgen, moet je hiervoor nog een lespakket kopen, deze variëren in prijs tussen de € 20,- en € 30,-.

Wil je meer weten over opleidingen, of wat je verder nodig hebt aan materialen, dan kun je dit bij opleidingen terugvinden.

Recreatief duiken
Je hoeft niet per se een opleiding te volgen om lid van Amphibius te worden. Wanneer je al een opleiding achter de rug hebt, je in het bezit bent van minimaal het brevet 1* CMAS/ Open Water Diver en minimaal 17 jaar oud bent, ben je bij ons welkom.
Vanaf 21.00 tot 22.30 uur is maximaal de helft van het bad beschikbaar om baantjes te trekken of wat met je duikapparatuur te oefenen of testen.

In de andere helft van het bad wordt een conditietraining gegeven.  onderwaterVoor en na het trainen kunnen we in de kantine met elkaar een praatje maken. Daarnaast is er in het duikseizoen 1 x in de 14 dagen een georganiseerde duik in het buitenwater en nemen we je mee naar duikplaatsen in de Grevelingen en Oosterschelde.

Maar ook huren we op de Grevelingen of Oosterschelde een boot af of gaan we op de Noordzee wrakduiken met een boot.
Dat zijn geen zaken die je snel in je eentje kan regelen, maar wel met een vereniging!!

noordzeeduiken

 


Specialisaties

Door het in verhouding grote aantal actieve instructeurs binnen Amphibius kunnen wij bijna alle specialisaties van de NOB aanbieden. Je plezier in het duiken kan alleen maar toenemen wanneer je deelneemt aan een uitdagende specialisatie als decompressieduiken of wrakduiken.

Medische keuring
Als je besluit om een duikopleiding bij ons te volgen en lid te worden, moet je beschikken over een geldige medische keuring voor de duiksport. We kunnen je hiervoor in contact brengen met artsen die deze keuring uitvoeren.
Ben je jonger dan 50 jaar, dan moet je elke drie jaar opnieuw gekeurd worden, vanaf 50 jaar moet dit jaarlijks.

Introductieduik
Heb je interesse in een introductieduik om eens vrijblijvend kennis te maken met de duiksport? Klik dan hier om een introductieduik aan te vragen.
De kosten voor deze introductieduik, onder begeleiding van een ervaren instructeur in het zwembad, bedragen € 15,-. Als je besluit om lid te worden, brengen we dit bedrag in mindering op je contributie.

Meer weten?
Wil je meer weten, neem dan gerust even contact met ons op!

Wil je meteen lid worden? Klik dan hier om je in te schrijven.

Comments are closed.